Kategorier
Okategoriserade

Rörinspektion Stockholm – en viktig del av underhållet

Idag ser man ett ökat slitage på stammarna i både hus och fastigheter. Detta kommer dels som en följd av en paradox där vi numera använder oss av snålspolande lösningar och olika maskiner – för disk, exempelvis. Det innebär att vi inte spolar rent stammarna på det sätt vi tidigare gjorde. 

Att vi använder oss av mer fett i matlagningen har även det en stor del i att stammarna slits mer än förr. Fettet som används försvinner inte, det ligger kvar och bildar till slut stopp som kan innebära att rör och vattenledningar spricker. 

Genom att anlita en firma för en professionell rörinspektion i Stockholm kan både du som villa- och fastighetsägare få ett tydligt svar på stammarnas skick – och utifrån den givna informationen agera på ett sätt som förhindrar att stammarna går sönder. 

En rörinspektion i Stockholm ger tydliga svar 

En rörinspektion i Stockholm utgör alltid startskottet för andra åtgärder – och det handlar inte om några höga kostnader eller stora uppoffringar. En rörinspektion sker snabbt och effektivt som en följd av ny teknik där slangar med kameror används. Det innebär att man i realtid – via en dator – kan se över skicket på stammarna, notera alla eventuella skador och problem, och slutligen också lämna förslag på åtgärder.

 I vissa fall kan det räcka med en stamspolning där ett företag går in med en maskin och spolar – med högt tryck och hett vatten – stammarna rena från alla stopp. I andra fall kan stammarna vara i ett sämre skick och då kan exempelvis en relining vara ett bra alternativ. En relining innebär att man gjuter – med epoxiplast – nya stammar inuti de befintliga. Det är ett bra alternativ till det kostsamma och krävande stambytet. 

Oavsett vilket så handlar det först och främst om att skapa säkerhet genom en rörinspektion i Stockholm. Hur länge sedan kollade du stammarna i din bostad? Boka tid redan idag!